



REGULAR BELL SCHEDULE

1st Period: 8:15 am-10:05 am (110 minutes)

2nd Period: 10:10 am-12:25 pm (135 minutes)

1st Lunch: 11:10 am-11:35 am (25 minutes)

2nd Lunch: 11:35 am-12:00 pm (25 minutes)

3rd Lunch: 12:00 pm-12:25 pm (25 minutes)

3rd Period: 12:30 pm-2:20 pm (110 minutes)

4th Period 2:25 pm-4:15 pm (110 minutes)